BRUILOFTEN

Gaan jullie trouwen?

Gefeliciteerd! Dat belooft een mooie dag te worden. Een dag waarop de liefde centraal staat. Een sfeervolle dag waarvan jullie enorm gaan genieten, maar ook een dag die zo weer voorbij is. Een dag die waarschijnlijk tot in de puntjes geregeld is, maar waarbinnen zo veel spontane en emotionele momenten zullen plaatsvinden.

Juist door deze veelzijdigheid is het fotograferen van een bruiloft erg leuk. Ik fotografeer bruiloften samen met mijn vrouw Moniek. Benader ons gerust en vrijblijvend voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Wij zorgen graag voor een mooie, blijvende herinnering van jullie dag!

PORTFOLIO

WAT BIEDEN WIJ?

  • Wij fotograferen samen, zodat jullie de trouwdag uit verschillende hoeken terug kunnen zien.
  • Wij bewerken alle foto’s natuurlijk en subtiel. Zo kijken jullie ook na 25 jaar nog met plezier naar de foto’s.
  • Binnen een week ontvangen jullie al een preview van minimaal 10 foto’s.
  • De overige foto’s worden, binnen 6 weken op een leuke wijze aangeleverd.
  • Jullie ontvangen minimaal 200 foto’s, maar dat kunnen er ook zomaar meer worden, afhankelijk van de duur van jullie dag.
  • Wij kunnen het fotoalbum verzorgen, zodat jullie nog even in alle rust kunnen nagenieten van de bruiloft.
  • Voorafgaand aan de bruiloft kunnen wij een verlovingsshoot verzorgen, zodat jullie leuke foto’s hebben voor op de trouwkaart.

PRIJZEN

Basis
€700
Kennismakingsgesprek
5 uur fotografie door 2 fotografen
Leuk aangeleverd op USB stick
Inclusief harmonicaboekje
Preview binnen 1 week
Aanvullingen op het basispakket
Extra uur fotografie € 90
Verlovingsshoot € 75

 

Fotoboeken

Premium fotoboek 27,5 x 27,5 cm, 30 pagina’s, met cover van linnen of kunstleder, inclusief bewaarbox € 250
Luxe fotoboek Op aanvraag

 

Reiskosten

Tot 25 km van Maarssenbroek Inbegrepen
25 – 50 km € 35
Vanaf 50 km Op aanvraag

VEELGESTELDE VRAGEN

Jazeker. Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Het is daarom lastig om een standaard pakket aan te bieden dat bij elke bruiloft past. Neem gerust contact op voor een passende prijsindicatie.

Alle geleverde foto’s worden subtiel nabewerkt. Mijn uitgangspunt is dat foto’s tijdloos moeten zijn. Ik gebruik dan ook geen onnatuurlijke filters in mijn nabewerking. Elke foto bewerk ik individueel. Hierbij doe ik contrast en kleuraanpassingen om de foto’s nog meer de gewenste sfeer uit te laten stralen.

Binnen 1 week ontvangen jullie per e-mail een preview van 10 foto’s.

Voor de complete set van foto’s hebben wij iets meer tijd nodig. Deze sturen wij toe op een USB stick in leuk linnen doosje waarop jullie namen zijn gedrukt. Verder krijgen jullie een klein harmonica fotoboekje om neer te zetten of mee te nemen.

Ik verander de foto’s op mijn website regelmatig. Bij de offerte ontvangen jullie een toestemmingsformulier waarop je kunt aangeven of de foto’s van jullie bruiloft op de website mogen worden gebruikt.

Het premium fotoboek heeft vlakliggende bladzijden van 1 mm dikte. Ter vergelijk: een fotoboek die je koopt bij een drogist heeft een bladzijde dikte van maximaal 0,4 mm. Het premium fotoboek bevat geen logo’s of barcodes en is leverbaar met een cover van linnen, metallic of kunstleder. Wij hebben een voorbeeld van dit fotoboek beschikbaar, zodat jullie een goede indruk kunnen krijgen van het boek. Het cover materiaal kunnen jullie zelf uitkiezen aan de hand van onze kleurstalen. Het fotoboek wordt standaard geleverd in een bewaarbox.

De verlovingsshoot komt overeen met een basic portretshoot. In combinatie met het bruidsfotografie pakket bieden wij deze tegen een gereduceerde prijs aan. Uiteraard is het mogelijk de verlovingsshoot te upgraden naar een ander pakket. De korting wordt dan verrekend.